CURATENIE - CONFIDENTIALITATE - BRAILA

Cu un personal profesionist, cu o mare experienta in domeniul curateniei, Confident Serv ofera servicii de curatenie profesionale, pentru segmentul rezidential – vile, apartamente – cat si pentru segmentul comercial – birouri sau spatii comerciale.

    Pentru noi, sanatatea si confortul dvs. sunt extrem de de importante!!

Lasati in grija noastra curatenai sezoniera sau saptamanala, puneti-o pe umerii nostri. Lucrarile se executa foarte rapid, fara insa a se abate de la o calitate garantata. Ne adaptam permanent nevoilor dumneavoastra, fiind foarte flexibili.

Putem evidentia faptul ca produsele de curatenie si dezinfectare folosite in mod curent, nu mai sunt eficiente in indepartarea microorganismelor si agentilor patogeni oportunisti! Conceptul acestor produse noi pe care am reusit sa le introducem pe piata este acela de a gestiona microbii in scopul obtinerii unei comunitati sanatoase.

Confident serv Braila - servicii de curatenie

Dupa o scurta perioada de timp, reusim extinderea activitatii prin profesionalism si cu ajutorul personalului tanar si dornic de performanta am reusit sa ne ridicam la stardardele calitative.
Dispunand de tehnologii avansate si de un personal calificat, primul pas pentru extinderea activitati a fost prestarea serviciilor de curatenie.

Confident Serv ofera solutii de curatenie profesionala, la cele mai inalte standarde, folosind aparatura profesionala de ultima generatie, avand un personal dedicat indeplinirii sarcinilor date in cel scurt timp.

curatenie dupa incediu sau deces Confident Serv 0752211951

Va asteptam pe la noi pentru un parteneriat de cat mai lunga durata!! 

 

SC CONFIDENT SERV SRL

Adresa:
Brăila, str. Micşunelelor nr. 4, bl. 34, ap.1,

Cod fiscal 14590580,
Cod unic J09/171/2002

Telefon/Fax:
0239.610.616

Telefon mobil:
0744.606.838
0752.211.951

Email: sorinmirce@gmail.com

curatenie Braila  cutatenie braila

Servicii Curatenie Generala

Ultimele cautari

::